Despre Alser Forest SA

Alser Forest Oy, fondată în 2004 de Ing. Albert Șerban în Espoo, Finlanda, în parteneriat cu Indufor Oy, este o societate comercială specializată în consultanță și management forestier.

Activând inițial în Finlanda și apoi extinzându-se în Europa și Asia, Alser Forest Oy a implementat mai multe proiecte forestiere în România între 2004 și 2008.

Identificând probleme tehnice în exploatarea forestieră în România, compania a înființat în 2008 Alser Forest SA, axată pe distribuția de utilaje forestiere moderne pentru îmbunătățirea performanței și protecția mediului.

Compania își propune să fie lider în sectorul forestier românesc prin furnizarea de echipamente automatizate de ultimă generație.


Oferind servicii de vânzare, mentenanță și reparații post-vânzare, Alser, sub conducerea Msc. Ing. Albert Șerban, se angajează să fie un partener de încredere în atingerea obiectivelor de afaceri ale clienților săi.

+16

ani de experiență


+3000

firme partenere


+34

specialiști


+50

soluții forestiere complete


Despre LKT Slovacia

Producția de tractoare forestiere cu roți, în Trstená, are o tradiție îndelungată. Dezvoltarea și producția de utilaje forestiere datează din 1971, când au fost fabricate și vândute primele piese de tractoare forestiere.

Compania LKT Ltd. continuă tradiția de peste 50 de ani de producție, iar know-how-ul acumulat o plasează printre cei mai importanți producători europeni de tehnologii pentru mecanizare forestieră.

+50

ani de tradiție


+17000

tractoare produse


+26

țări cu tractoare LKT


+250

Expoziții internaționale